Uitgaansgelegenheden

Het centrum van Den Bosch is perfect om een avondje lekker opstap te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten. Hieronder hebben wij de leukste uitgaansgelegensheden voor je op een rijtje gezet!

De Graven van Leuven

Wolvenhoek 8

Een café waar je van een heerlijke lunch kan genieten. Vanaf 10.00 uur kun je terecht voor de eerste kop koffie van de dag! Ideaal om in je tussenuur samen met vrienden uit de klas een keertje te gaan lunchen.

Jij & Ik

Karrenstraat 34

Voor een gezellig avondje borrelen in Den Bosch kom je gezellig bij ons langs. Sfeervol, goede muziek, modern en hartje centrum. Er hangt hier een fijne sfeer, dus zeker de moeite waard om je drukke tentamenweek af te sluiten.



Zomers & Zomers

Karrenstraat 22

Zomers & Zomers is een super leuk café waar je terecht kunt voor een gezellige borrel. Vriendelijke medewerkers en hippe en klassieke borrelhapjes. Hier kun je lekker ontspannen na een drukke schoolweek.


Stadsherberg het Pumpke

Parade 3

Midden op het plein bij de Sint-Jan zit dit super gezellige Brabantse café waar het eten van goede kwaliteit is voor een betaalbare prijs.




Reinders

Kruisstraat 29

Het fijne aan café Reinders is de huiselijke sfeer. Het is er ongedwongen, gastvrij en gezellig.





Roels

Korte Putstraat 6

Een super gezellig café in de meest bruisende straat van Den Bosch. Hier kun je gezellig na school een lekker drankje drinken en je klasgenoten beter leren kennen!


‘T Pantoffeltje

Korte Putstraat 11

‘T Pantoffeltje is een gezellige bar in De Korte Putstraat (als je deze straat eenmaal hebt ontdekt, ga je er nog veel komen). Zij hebben onder andere heerlijke Gin&Tonic’s


.

P79

Markt 79

P79 is echt een super vette uitgaanskelder midden in het centrum van Den Bosch. Zij vinden het belangrijk dat de muziek niet ”knetter” hard staat, zodat je ook nog lekker kunt kletsen met je vrienden. Erg leuk om een keer samen met je klasgenoten naar toe te gaan!

Carrousel

Karrenstraat 1

De Carrousel is het leukste en gezelligste dans/feestcafé van Den Bosch!
Wil je feesten, dansen, borrelen of compleet uit je dak gaan, dan ben je hier aan het juiste adres!
De Dj draait al je favoriete platen, van Dance en House tot top 40, van 80’s en 90’s tot RnB, kortom alles is mogelijk! Ideale plek om lekker te ontspannen.

Ushiwawa

Karrenstraat 10

Echt een super leuke plek om samen met je klasgenoten een lekkere cocktail te gaan drinken en de avond af te sluiten met een dansje!





Feestcafe Lalalaa

Ridderstraat 10

Het heeft de looks van een ‘bruin café’ maar is toch wat moderner gemaakt. Het heeft een super mooie bar en een aantal lekkere speciaalbieren op de tap.